SalesDay  partner van clinics OndernemersLift & Business Energy

Innovatieve ondernemers onderscheiden zich in deze tijd door hun passie te volgen, waarbij focus en commercieel gericht ondernemen kritische succesfactoren zijn. Elke kans optimaal benutten en de markt pro-actief benaderen. Geen gemakkelijke opgave: het vereist belangrijke kernwaarden als discipline, structuur en continu inzicht in de prioriteiten. SalesDay helpt daarbij!

 

Clinics: “Nieuwe klanten en Kapitaal verwerven”
Om deze innovatieve ondernemers te voorzien van de juiste tools is op 19 april jl. SalesDay een samenwerking met Business Energy gestart. Vanaf juni zullen in samenwerking met Ondernemerslift maximaal 10 ondernemers uit Noordoost-Brabant deelnemen aan drie clinics  met als doel hun commerciële en financiële doelstellingen voor 2010 daadwerkelijk te realiseren.

 

Aan de hand van deze clinics worden de commerciële en financiële doelen van de ondernemer aangescherpt en vertaalt naar acties. Vervolgens is het een kwestie van uitvoeren, bijsturen en periodiek reviewen van de resultaten. Met het toepassen van de tools van SalesDay zijn ondernemers beter in staat hun organisatie te sturen en het toekomstige rendement te verhogen.

 

Heeft u ook interesse om mee te doen aan deze clinics, neem dan contact op met:

OndernemersLift
Marjolein Rojo
E: mjb.rojo@ondernemerslift.nl
T: 06- 46 11 79 93

 

Business Energy
Karin Hoogvliet of Robert Wit
E: Karin@businessenergy.nl of Robert@businessenergy.nl
T: 073- 69 11 897

Meer over de producten van SalesDay

SalesDay Focus
SalesDay Goal
SalesDay Challenge
 

SalesDay B.V.
Zuid Willemsvaart 35
5211 SB ‘s-Hertogenbosch

T +31 (0)73-613 60 38
info@salesday.nl